OM

Skurgubben städservice startades som Handelsbolag 1993 av Polyzois Arvanitidis och Christos Kalatzis på Birger Jarlsgatan i Stockholm. 1998 omvandlades företaget till Aktiebolag.

 

Verksamhet

Vårt arbete är i dag förlagt över hela Storstockholm med tyngdpunkterna i Solna/Sundbyberg, Södermalm och söder om söder.
Vår verksamhet omfattar i stort sett all typ av städning: kontraktsstädning för kontor och trapphus, garagestäd, högtrycksspolning, saneringsstädning, fönsterputsning, engångsuppdrag gällande bygg- och flyttstädning, mattvätt samt speciell golvvård.

Kontor och trappstädning är i dag vårt huvudområde och våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor. Den privata delen består framför allt av mindre bostadsrättsföreningar och den offentliga av större fastighetsbolag såsom AB Familjebostäder, Fastighets AB, Förvaltaren AB och Stockholmshem.

Miljö

För oss är det självklart att värna om miljön. Vi startade under våren 2004 ett samarbete med Stockholms stad för att miljödiplomera företaget och mottog i Februari 2005 ett första miljödiplom och har sedan dess vidareutvecklat vårt miljöarbete. Miljön är väldigt viktig för Skurgubben Städservice AB, läs mer om vårat miljöarbete under fliken “Kvalité & Miljö”.

Kvalité

Vår expansion har skett med kunderna i behåll vilket borgar för en god kvalitet.

Skurgubben Städservice AB

  • Är ratade AAA enligt Dun & Bradstreed vilket borgar för en sund ekonomi.
  • Använder sig inte av underentreprenörer.
  • Är sedan 2013 godkända som ett auktoriserat serviceföretag av:

    Utskrift