Skurgubben Städservice AB

Vi är stolta över att kunna leverera städning av toppkvalitet som samtidigt är hållbar för miljön.

Path-93

Miljö

Två av våra värderingar är miljö och kvalitet. De har båda fungerat som vägvisare under alla år och lett oss till var vi är idag, som ett av de mest miljövänliga städföretagen med långa och välmående samarbeten.

Rectangle-78

Miljön är viktig för oss på Skurgubben! Redan 2004 ingick vi ett samarbete med Stockholms stad för att miljödiplomera vårt företag och året efter fick vi vårt första miljödiplom. Sedan dess har vi aktivt jobbat med fortsatta utbildningar och miljöarbeten.

Hösten 2017 erhöll vi våra två första ISO certifikat.

ISO 9001 är en standard för kvalitetsledning och är ett intyg på hur vi ständigt förbättrar och justerar vår verksamhet för att möta kundernas behov.

ISO 14001 är ett intyg på att vårt miljöarbete är kompetent utfört, kommunicerat och dokumenterat.

SCAB_ISO_9001_Sve_RGB
SCAB_ISO_14001_Sve_RGB

Vi använder endast miljövänliga städmetoder.

Vår personal använder doseringskapsyl för att säkerställa att all dosering av medel blir rätt. Överdosering är både skadligt för miljön och ger ett sämre städresultat.

Skurgubben-09_09-2020-03-1

De medarbetare som använder bil i jobbet har kunskap inom eco-driving. Vi ser även till att samordna transporter så mycket som möjligt. I områden där vi har mycket arbete kan ni även se oss åka runt i elbilar som vi använder för att frakta städmaterial.

Kvalitet

Kvaliteten är någonting som vi på Skurgubben inte tummar på.

Skurgubben-09_09-2020-30

Vi har under åren lärt oss att den bästa städningen sker av nöjd personal med mycket kunskap och utbildning inom städning. All personal utbildas därför inom SRY för att garantera en hög och jämn kvalitet på våra städningar.

Skurgubben-09_09-2020-03-2

Utöver utbildningar gör vi även en mängd kontroller för att säkerställa att vår städning håller vad vi lovar. Vi har en kvalitetskontrollant vars arbete är att kontrollera att rätt kvalitet levererats.

Arbetsledaren på varje område gör regelbundna kontroller och städpersonalen gör en kontroll efter utfört arbete. All denna kontroll gör att vi kan uppehålla en hög genomgående kvalitet.

Vår yrkesskicklighet har genom åren lett till många långa kundrelationer.

Är ni intresserade av våra tjänster eller vill veta mer så är ni välkomna att ringa eller maila oss.

SCAB_ISO_14001_Sve_RGB
SCAB_ISO_9001_Sve_RGB
SIGILL_SKOLD_STAENDE_STOR_VIT_TEXT-1
SIGILL_SKOLD_STAENDE_STOR_VIT_TEXT
AS-white
logo

Kontakt

info@skurgubben.com
08-742 01 00

Adress

Pepparvägen 27 3tr.
123 56 Farsta, Stockholm