Skurgubben Städservice AB

Humanistiskt företag med personalen i fokus.

Path-93

Grundpelare

Vi insåg tidigt att personalen är grundpelare i företaget och det är dem som verkställer ledningens och kundens visioner.

Skurgubben-1

Vi lägger mycket fokus på att skapa en företagskultur där vi alla trivs, tar ansvar samt hjälper och stöttar varandra. Detta har lett till bättre sammarbete och kommunikation både inom vårt företag och gentemot våra kunder samt högre kvalitet på arbetet som utförs.

Utbildning

Utbildning är nyckeln till ett bra utfört jobb.

Skurgubben-09_09-2020-2

Genom kontinuerliga utbildningar strävar vi efter att alltid ligga i framkant när det kommer till yrkesskicklighet. Beroende på arbetsupgifter ger vi våra anställda den utbildning som behövs för att på ett säkert sätt utföra sitt jobb samt vara trygg i sin roll.

Skurgubben-09_09-2020-1

Våra städare utbildas inom SRY där de gör teoretiska och praktiska prov på städningens grunder, ergonomi, miljö, kvalitet, kem-tekniska produkter, material med mera. Arbetsledarna har lång arbetserfarenhet och går regelbundet på nya utbildningar för att säkerställa en hög kompetens på många olika områden.

Kollektivavtal

Hos oss så går alla anställda under kollektivavtal.

svartå

Vi tycker det är viktigt att alla på Skurgubben ska känna sig trygga och det finns många fördelar med kollektivavtal för både ledning och personal. Några fördelar med kollektivavtal förutom tryggheten den ger är avtalsenliga och rättvisa löner samt semesteravtal.

Trygghet

Det är viktigt att våra kunder känner sig trygga med oss och våra anställda.

Skurgubben-09_09-2020-25

För att säkerställa tryggheten hos våra kunder så är det alltid samma personal vid varje städtilfälle. Våra anställda har tystnadsplikt vilket innebär att all din information är säker hos oss. Vi bär alltid våra gröna företagskläder med logga samt id-kort, utfärdat av Almega. Detta gör att vi är lätta att känna igen när ni ser oss vistas i trapphuset.

Skurgubben-09_09-2020-21-4

Är ni intresserade av våra tjänster eller vill veta mer så är ni välkomna att ringa eller maila oss.

SCAB_ISO_14001_Sve_RGB
SCAB_ISO_9001_Sve_RGB
SIGILL_SKOLD_STAENDE_STOR_VIT_TEXT-1
SIGILL_SKOLD_STAENDE_STOR_VIT_TEXT
AS-white
logo

Kontakt

info@skurgubben.com
08-742 01 00

Adress

Pepparvägen 27 3tr.
123 56 Farsta, Stockholm