Skurgubben Städservice AB

Personligt städföretag verksamma runt hela Stockholm.

Path-93

Historia

Skurgubben Städservice AB startades av Christos och Polyzois år 1993. När de startade Skurgubben hade de flera års erfarenhet inom branchen men hade ett behov av att skapa ett mer humanistiskt och personligt städföretag.

Skurgubben-09_09-2020-02

Sedan 2004 har vi aktivt jobbat med miljöfrågor och 2005 var vi bland de första städföretagen att jobba med Stockholms stad för en miljövänligare städbranch. Tillväxten har sedan starten skett naturligt med fokus på att behålla vår företagskultur, kvaliten på våra tjänster och kundnöjdheten.

Vi har aldrig använt oss utav reklam då vi tror starkt på att bra resultat och nöjda kunder är den bästa reklamen. Nu är vi ca 60 anställda som mestadels jobbar med kontraktstädning av kontor och trapphus. Under årens gång så har vi alltid hållt hårt i våra värderingar. Idag får alla våra anställda utbildningar inom både miljö, kvalitet samt städning för att kunna säkerställa städning av toppkvalitet som samtidigt är hållbart för miljön.

Värderingar

värderingar-humanitet-01
värderingar-kvalitet-01
värderingar-miljö-01
värderingar-rättvisa-01

Kundnöjdhet

Vi har under Skurgubbens existens arbetat med många olika företag och det bästa kvittot på nöjda kunder är långa välmående samarbeten.

Är ni intresserade av våra tjänster eller vill veta mer så är ni välkomna att ringa eller maila oss.

SCAB_ISO_14001_Sve_RGB
SCAB_ISO_9001_Sve_RGB
SIGILL_SKOLD_STAENDE_STOR_VIT_TEXT-1
SIGILL_SKOLD_STAENDE_STOR_VIT_TEXT
AS-white
logo

Kontakt

info@skurgubben.com
08-742 01 00

Adress

Pepparvägen 27 3tr.
123 56 Farsta, Stockholm